Results after 38 weeks

En vecka till har gått och mina aktiva adpacks har ökat till 46st.(421 totalt) -Bara 55 dagar kvar. Jag längtar till den 11:e augusti då allt ska bli som vanligt igen, bör väl ha ca 450st då ungefär. -Sen kommer det gå undan….

Betalfunktionen med kort är nu igång sedan en tid och det fungerar bra jag har provat. Jobbet med att ge ut egna kort är på gång. När det är klart kan vi ta ut TM pengar direkt till kortet och använda det att betala med överallt. Senaste nytt hittar man alltid på TM´s hemsida.

Antalet medlemmar i TM ökar och är snrt 3,5 miljoner. Nya medlemmar påverkas ju inte alls av vad Paypal ställt till med för oss andra. Så nu är det verkligen läge att börja bygga upp ditt konto, med en bra start är du ikapp oss andra som  ju har pending adpacks till 11 augusti.

Är du intresserad att starta en egen inkomstmaskin där du kan tjäna pengar med några minuters arbete/dag? SLUTA fundera och AGERA, för varje dag du väntar så missar du möjlighet till framtida inkomst.

421

”Results Not Typical” this is proof of payment is not a guarantee you would earn the same, but would be possible to earn this and more with an equal or greater strategy and work ethic..

Kontakta mig så visar jag dig hur det går till att skaffa sig en fin extra inkomst, som med tiden kommer bli större än din nuvarande lön, kanske kan du sluta byta tid mot pengar och istället börja leva ”La dolche vita”

Here is the link you may click on to register to Traffic Monsoon, with me as your sponsor.

468x60

Multilotto1

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s